Spaka själv / provlektion

Motorflygning

Priser beror på flygplan.

Boka tid för introduktionsflygning med en vanlig pilot vid att kontakta

Pär Svensson

Telnr. 073-316 67 64

e-post: par.a.svensson@gmail.com


För spaka själv på vanligt flygplan kan du kontakta vår skolchef och instruktör

Teddy Wilder-P

Telnr. 070-766 73 99

e-post: teddy@strikeforce.it

Pris: 1380 SEK för 30 min och uppåt.


Prova ultralätt, för att boka tid, kontakta UL instruktör

Björn Lundström

Telnr. 070-000 99 98Segelflygning

Ge bort en unik upplevelse som mottagaren aldrig kommer att glömma! Ge bort en provlektion och en tur i ett segelflygplan. Beroende på urkopplingshöjd ger presentkortet en flygtur på mellan 40 och 60 minuter tillsammans med en av klubbens erfarna instruktörer över den skånska myllan. Möjlighet ges också att prova på att spaka (styra) själv “på egen hand” med stöttning av instruktören. Flygningen genomförs i ett av våra tvåsitsiga superskepp DG-1000 eller Duo Discus.

Vi bokar en dag och tid, oftast en helgdag vid 10-tiden, för flygningen. Några dagar innan flygningen håller vi kontakt för att stämma av vädret. Den som ska flyga behöver vara på plats ca 30 minuter innan start för en genomgång och information och ni behöver beräkna cirka 60-90 minuter för hela besöket.

Pris:

1 900 kr - Bogsering till 1 000 meter. Beräknad flygtid ca 30-40 minuter. Härifrån ser du stora delar av Skånes böljande slätter i söder och skog i norr. Ven, Kullahalvön och Ringsjöarna sveper förbi när ni, med lite tur, kurvar (svänger) tillsammans med en av Söderåsens bofasta rovfåglar.

3 000 kr - Bogsering till 1 500 meter. Beräknad flygtid ca 50-60 minuter. Härifrån är utsikten magisk. Vid klar luft kan du i lugn och ro ta in hela den skånska kustlinjen, från Bjärehalvön i nordväst, ner till Falsterbo/Smygehuk och vidare upp till Kristianstad i nordost. Bor du någorlunda i närheten av Ljungbyhed är det från denna höjden inte omöjligt att “flyga hem” och kika ner på ditt hus.

För köp och information segelflyg:

Kontakta Segelflyget i Ljungbyhed

e-post: segelflyget@ljungbyhedsflygklubb.se